Bent u directeur of leerkracht van een kleuter- of lagere school?
Zorgt u er mee voor dat kinderen met kanker volgend jaar opnieuw een megacool kamp beleven? 

Tussen 22 en 29 september ontvangt u het “De Pet op tegen Kanker”-promotiepakket in uw school. Mogen we u vragen om de posters in alle klassen op te hangen, de promotiefoldertjes mee te geven met de kinderen en creatief aan de slag te gaan met de petten om zo kanker bij de kinderen bespreekbaar te maken?

Gelijktijdig met het promotiepakket ontvangt u van Uitgeverij Averbode een GRATIS prentenboek voor alle leerkrachten en leerlingen van de eerste graad. Het bijhorende lessenpakket, dat volledig conform de eindtermen is, vindt u hier
 
Het verhaal en educatief pakket voor de tweede graad, dat we ontwikkeld hebben in 2015, is uiteraard ook nog steeds beschikbaar en vindt u hier.
 
In de loop van de volgende jaren zullen ook voor de kleuters en leerlingen van de derde graad pakketten worden uitgewerkt.
 
Op 19 oktober wordt De Pet op tegen Kanker afgesloten met de grote apotheose en wordt Ketnet Petnet voor 1 dag. We roepen alle kinderen op om dan naar school te gaan met een petje en solidair de pet op te zetten tegen Kanker! Zet u 19 oktober alvast in uw schoolagenda?